nbp logo March 25, 2019

Sot, në ditën botërore të Sindromit Down, Ndërmarrja Publike Banesore ofroi hapësira të reja punë për organizatën Down Syndrom Kosova. Këto lokale të reja që gjinden përballë Katedrales, në Qytezën Pejton, i janë dhënë për shfrytëzim pa pagesë kësaj organizate, deri në përfundim të objektit të ri për ta, që do të jetë i gatshëm për shfrytëzim vitin e ardhshëm.

nbp logo March 25, 2019

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, ne festojmë për gratë e zakonshme dhe të jashtëzakonshme që kanë ndryshuar dhe po ndryshojnë historinë. 8 mars 2019 Ndërmarrja Publike Banesore

nbp logo March 25, 2019

Hapja e këtyre tre departamenteve është inicuar nga Komisioni Komunal i Aksionarëve. Lidhur me informimin rreth tyre, të premten e kaluar Menaxhmenti i Ndërmarrjes Publike Banesore ka zhvilluar një punëtori informuese së bashku me Komisionin Komunal të Aksionarëve dhe Bordin e sapo zgjedhur të Drejtorëve.

nbp logo March 25, 2019

Ndërmarrja Publike Banesore i falenderon të gjitha mediat për përkrahjen e dhënë projekteve tona! Duke iu uruar të gjithëve një vit të mbarë ju ftojmë që në vazhdim të shikoni një video përmbledhëse të të gjitha kronikave kushtuar NPB-së.

nbp logo March 25, 2019

Komisioni Komunal i Aksionarëve të “Ndërmarrja Publike Banesore” Sh. A. ka marrë vendim për zgjedhjen e katër anëtarëve të Bordit të drejtorëve.

nbp logo March 25, 2019

U.D. Kryeshefit Ekzekutiv Z. Hajdar Hoxhaj ka pritur në takim përfaqësues të komunitetit boshnjak në Kosovë me ç'rast u nënshkrua edhe kontrata për dhënie në shfrytëzim të një lokali pa qira.

nbp logo March 25, 2019

Ndërmarrja Publike Banesore dhe kompania e specializuar në shërbime financiare MoneyGram & MONETA në vazhdën e bashkëpunimit arritën sot marrëveshje të re. 

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Xhevdet Doda pn. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.