nbp logo March 25, 2019

Sot, në ditën botërore të Sindromit Down, Ndërmarrja Publike Banesore ofroi hapësira të reja punë për organizatën Down Syndrom Kosova. Këto lokale të reja që gjinden përballë Katedrales, në Qytezën Pejton, i janë dhënë për shfrytëzim pa pagesë kësaj organizate, deri në përfundim të objektit të ri për ta, që do të jetë i gatshëm për shfrytëzim vitin e ardhshëm.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Xhevdet Doda pn. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.