Lajme

Paguaj mirëmbajtjen PA PROVIZON!

Ndërmarrja Publike Banesore në bashkëpunim me Posta e Kosovës, MoneyGram Kosova & Moneta,Vllesa RIA – Co dhe UnionNet, ju fton që të paguani mirëmbajtjen e hyrjes suaj PA PROVIZION në çdo pikë të tyre në secilën lagje të Komunës së Prishtinës. 

Për çdo ankesë, këshillë apo edhe sugjerim mos hezitoni të na kontaktoni në numrin tonë pa pagesë: 0800 11 672 si dhe në numrin: 038 606 670 ose na shkruani në emailet tona zytare: info@npbanesore.com dhe mirembajtja@npbanesore.com . 

#NPBndryshonqytetin

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Xhevdet Doda pn. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.