Lajme

Gëzuar 8 marsi!

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, ne festojmë për gratë e zakonshme dhe të jashtëzakonshme që kanë ndryshuar dhe po ndryshojnë historinë.

8 mars 2019

Ndërmarrja Publike Banesore

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Xhevdet Doda pn. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.