• Ndërmarrja Publike Banesore

  është pronë e Komunës së Prishtinës, me kapital publik. Si e tillë kjo ndërmarrje ka për qëllim menaxhimin e drejtë dhe ruajtjen e pasurisë së saj e cila përbëhet prej me shume.

   
   
 • Ndërmarrja Publike Banesore

  është pronë e Komunës së Prishtinës, me kapital publik. Si e tillë kjo ndërmarrje ka për qëllim menaxhimin e drejtë dhe ruajtjen e pasurisë së saj e cila përbëhet prej me shume.

   
   
 • Ndërmarrja Publike Banesore

  është pronë e Komunës së Prishtinës, me kapital publik. Si e tillë kjo ndërmarrje ka për qëllim menaxhimin e drejtë dhe ruajtjen e pasurisë së saj e cila përbëhet prej me shume.

   
   
 • Ndërmarrja Publike Banesore

  është pronë e Komunës së Prishtinës, me kapital publik. Si e tillë kjo ndërmarrje ka për qëllim menaxhimin e drejtë dhe ruajtjen e pasurisë së saj e cila përbëhet prej me shume.

   
   

Lajme dhe Ngjarje

Shoqata Down Syndrome Kosova me hapësira të reja pune March 25, 2019Sot, në ditën botërore të Sindromit Down, Ndërmarrja Publike Banesore ofroi hapësira të reja punë për organizatën Down Syndrom Kosova. Këto lokale të reja që gjinden përballë Katedrales, në Qytezën Pejton, i janë dhënë për shfrytëzim pa pagesë kësaj organizate, deri në përfundim të objektit të ri për ta, që do të jetë i gatshëm për shfrytëzim vitin e ardhshëm. More detail
Gëzuar 8 marsi! March 25, 2019Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, ne festojmë për gratë e zakonshme dhe të jashtëzakonshme që kanë ndryshuar dhe po ndryshojnë historinë. 8 mars 2019 Ndërmarrja Publike Banesore More detail
Komisioni Komunal i Aksionarëve së bashku me Bordin e Drejtorëve zhvilluan punëtori për diskutimin dhe prezantimin e detyrave të tre departamenteve të reja. March 25, 2019Hapja e këtyre tre departamenteve është inicuar nga Komisioni Komunal i Aksionarëve. Lidhur me informimin rreth tyre, të premten e kaluar Menaxhmenti i Ndërmarrjes Publike Banesore ka zhvilluar një punëtori informuese së bashku me Komisionin Komunal të Aksionarëve dhe Bordin e sapo zgjedhur të Drejtorëve. More detail

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Xhevdet Doda pn. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.