Komisioni Komunal i Aksionarëve

Anëtarët e Komisionit Komunal të Aksionarëve të Ndërmarrjes Publike Banesore janë:

– Vllaznim Osmani

– Leutrim Retkoceri

– Granit Geci

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.