Bordi i Drejtorëve

Lendita Mekuli Myderrizi – Kryesuese e Bordit të Drejtorëve
Arbnora Jashanica – anëtare e Bordit të Drejtorëve
Xhevdet Leci – anëtar i Bordit të Drejtorëve
Bekim Pireva – anëtar i Bordit të Drejtorëve

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.