Komisioni Komunal i Aksionarëve

Komisioni i aksionarëve të Ndërmarrjes Publike Banesore:

1 . Dren Kukaj

2. Genc Sherifi

3. Vesel Makolli

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Xhevdet Doda pn. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.