Lajme

14 Qershori – Dita Botërore e Dhurimit të Gjakut.

Përfshirja e punonjësve të NPB-së në aktivitetin e dhurimit të gjakut tregon një nivel të lartë përkushtimi ndaj shoqërisë dhe solidaritetit të njeriut me njeriun.
Në shënimin e Ditës së Dhurimit të Gjakut inkurajojmë më shumë individë të bëhen dhurues vullnetarë gjaku dhe të kontribuojnë në mirëqenien dhe shëndetin e shoqërisë tonë.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.