Lajme

21 vjet çlirim

21 vjet çlirim

Prishtina sot feston Ditën e Çlirimit. Sot bëhen 21 vjet kur forcat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës hyn në Prishtinë.

Datat si 11 Qershori, na bëjnë të reflektojmë në punën tonë të përditshme, ashtu që të mos e devijojmë rrugën të cilën e kanë trasuar dëshmorët, atë për liri e bashkim.

Lavdi e përjetshme atyre që e bënë të mundur lirinë!

Urime Dita e Çlirimit!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.