Lajme

Dorëzo kërkesën para datës 31 janar dhe përfito investim të hyrjes falas!

Ndërmarrja Publike Banesore ju bënë thirrje të gjithë banorëve të ndërtesave me banim kolektiv që të organizohen në plotësimin e kërkesës për përfshirje në projekt me nënshkrimin e minimum 80% të përfaqësuesve të njësive banesore në ndërtesë.

Për të përfituar renovim falas ju lusim që dokumentet e kompletuara të dorëzohen pranë zyrave të NPB-së para datës 31 janar 2023, meqë pas kësaj date investimi falas në hyrje nuk do të jetë më pjesë e projektit.
Bëhu pjesë e projektit më të madh në qytet për renovim dhe mirëmbajtje të hyrjeve duke e shkarkuar kërkesën online:
Për informata shtesë na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : 038 606 670 / 0800 11 672

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.