Lajme

Ndërmarrja Publike Banesore uron të gjithë besimtarëve muslimanë festën e Fitër Bajramit 🌙

Shëndeti, mirëqenia dhe solidariteti mbizotërofshin në familjet tuaja 🤗

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.