Lajme

Kryeshefi i Ndërmarrjes Publike Banesore Artan Berisha bashkë me Shefin e Kabintetit, Arbnor Neziri priten në takim nënkryetaren e Komunës së Prishtinës, Donjeta Sahatçiu

Në takim u diskutua rreth projekteve të nisura këtë vit në bashkëpunim më Komunën e Prishtinës të cilat do të kenë ndikim pozitiv në mjedis dhe në buxhetin e qytetarëve, ndërsa theks të veçantë ju dha digjitalizimit të Ndërmarrjës programin tonë të brendshëm për digjitalizim dhe aplikacionit mobil të pagesave i cili pritet të lansohet se shpejti.
Në takim u diskutua edhe për sfidat që na presin në realizim të projekteve të cilat i kemi filluar tani me qëllim të ofrimit të shërbimeve kualitative për qytetarët.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.