Lajme

A dëshironi ta renovoni hyrjen tuaj si me magji?

https://www.facebook.com/npbanesore/videos/801748687203286/

A dëshironi ta renovoni hyrjen tuaj si me magji 🧙🏻🧙🏻? Me NPB shumë lehtë e ki 😉

Krejt çka duhet të bësh është me hy në webfaqe të NPB dhe me plotësu formularin e Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje 🤗😊!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.