Lajme

A jeni gati për Akull n’Verë

A jeni gati për Akull n’Verë 🧊🍦? Se, ne në NPB sigurisht që po 😂

Ekipet tona të Urgjencës me plot vullnet e kënaqësi po i përfundojnë punët në shtëpizat e vendosura në sheshin Zahir Pajaziti, për aktivitetin kulturor të Komunës së Prishtinës, Akull n’Verë 🍧 🤗

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.