Lajme

A të është bë hyrja e pa lyer, e pa pastër e pothuajse e papërdorshme

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.