Lajme

Ambienti i ri i krijuar nga Departamenti i Planifikimit

Tash e disa vite NPB është duke realizuar projekte të ndryshme përmes departamenteve të saj për të ngritur mirëqenien e qytetarëve.

Më synim të fokusit tek punëtori dhe mirëqenia e tij, ekipi jonë i arkitektëve dhe inxhinierëve nga Departamenti i Planifikimit, Projektimit dhe Mbikëqyrjes ka bërë ridizajnimin e hapësirave të punës.

Ambienti i ri i krijuar ofron hapësira funksionale dhe atraktive të punës si dhe mbanë të stimuluar punëtorët.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.