Lajme

Anita Cacaj në emisionin “Ju flet Prishtina”

Anita Shabani Cacaj, udhëheqëse e Departamentit për Mbështetje të Brendshme, flet për menaxhimin e situatës me COVID – 19 nga NPB, në emisionin “Ju flet Prishtina”.

Shikim të këndshëm.

NPB-së as pandemia s’ia ndaloi punën

Posted by Klan Kosova on Saturday, 2 May 2020

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.