Lajme

Arkitektura është gjithnjë rreth nesh.

Ashtu siç ne i admirojmë ndërtimet historike- kulturore, është arkitektura ajo e cila luan rol të rëndësishëm ashtu që edhe brezat e ardhshëm të dëshmojnë dhe të pëlqejnë arritjet tona kulturore.
Procesi i planifikimit, dizajnimit dhe ndërtimit është një art në vetvete. Manipulimi krijues përfshin ide të ndryshme intelektuale për t’u bërë një realitet me vizatime, specifikime dhe struktura të planifikuara me kujdes.
I tillë është edhe ky “manipulim krijues” i Departamentit të Projektimit të NPB-së, i bërë për pllaton* në lagjen Lakrishtë të Prishtinës.
*ky projekt nuk realizohet nga NPB. Projekti ideor dhe zbatues janë projektuar nga NPB.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.