Lajme

Banorët e Ulpianës të befasojnë për mirë

Kohëve të fundit banorët krahas renovimit dhe mirëmbajtjes së hyrjes me NPB, po mobilizohen edhe për mbjelljen 🌳dhe rregullimin e kopshtit 🪴🌻 para hyrjes së tyre 🏡

Ky është një shembull i mirë për t’u ndjekur nga të gjithë banorët e qytetit për mënyrën se si duhet trajtuar hyrja e ndërtesës, me kujdes 🤗 dhe dashuri 😊!

#përnjëlagjemëtëbukur🍀

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.