Lajme

Bashkangjitu dhe ti në rrugëtimin e Syzanës dhe Lizës

Syzana është punëtore e Ndërmarrjes Publike Banesore. Ajo, si çdo ditë tjetër, edhe sot bashkë me vajzën Lizën, kanë vendosur të përdorin transportin publik për të shkuar në çerdhe dhe në punë ??.

Ne duke e ndarë storien e Syzanës me ju, ju ftojmë ta përdorni transportin publik për trup të shëndosh e ajër të pastër.

Nesër, bashkangjitu edhe ti në rrugëtimin e Syzanës dhe

Syzana është punëtore e Ndërmarrjes Publike Banesore. Ajo, si çdo ditë tjetër, edhe sot bashkë me vajzën Lizën, kanë…

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Tuesday, 17 September 2019

Lizës ??.

Të bëjmë qytetin më të jetueshëm duke ecur, çikluar apo duke përdorur transportin publik.

#MOBILITYWEEK #PRISHTINA
.
.
.
Syzanna is an employee of the Public Housing Enterprise. Like every other day, she and her daughter Liza have decided to use public transport to get to kinder garden and to work ??.

By sharing the story of Syzanna with you, we invite you to use public transportation for a healthy body and clean air.

Tomorrow, join in the journey of Syzanna and Liza??.

Make the city more livable by walking, cycling or using public transport.

#MOBILITYWEEK #PRISHTINA

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.