Lajme

Bashkëpunimi me ndërmarrje lokale sjell përparësi të konsiderueshme

Edhe pse shumica e sfidave lokale trajtohen nga vetë Komuna, në rastet kur duhet organizuar sa më mirë ofrimi i shërbimeve për qytetarët, bashkëpunimi me ndërmarrje lokale sjell përparësi të konsiderueshme ???

Për të rritur efikasitetin dhe efektivitetin e shërbimeve ndaj qytetarëve, në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, NPB përveç sanimit të gropave në qytet po ndihmon edhe me shtrimin e rrugëve me kubëza ? në lagje të caktuara të kryeqytetit ?️

Nuk ka mënyrë më të mirë për forcimin e kapaciteteve të Komunës sesa përmes partneritetit dhe bashkëpunimit ?

#përqytetin #përqytetarët

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.