Lajme

Bashkëpunimi mes ndërmarrjeve publike është shumë i rëndësishëm për të ofruar shërbime të shpejta dhe sa më efikase për qytetarët ☺

Bashkëpunimi mes ndërmarrjeve publike është shumë i rëndësishëm për të ofruar shërbime të shpejta dhe sa më efikase për qytetarët ☺

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.