Lajme

Bashkëpunimi mes NPB dhe Ndërmarrjes Termokos po rritet çdo ditë e më shumë

Bashkëpunimi mes NPB dhe Ndërmarrjes Termokos po rritet çdo ditë e më shumë ?

Gjatë ditës së sotme, ekipet tona të Urgjencës rregulluan pusetat e Termokosit në Qendër, për të i’u ndihmuar në përfundim sa më të shpejt të punëve për zgjerimin e rrjetit të ngrohjes në kryeqytet ???

#përqytetin

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.