Lajme

Bëhu pjesë e projektit të NPB, renovimi i hyrjeve, për investim dhe mirëmbajtje në hyrjen tuaj.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.