Lajme

Bëhu pjesë e Projektit të NPB-së dhe Komunës së Prishtinës që hyrja juaj të bëhet model

Të jetosh në një mjedis të pastër është e rëndësishme për shëndetin fizik po aq sa edhe për mirëqenien e përgjithshme të individit.

Për vetëm 6 euro në muaj ju mund të përfitoni shërbimet e Renovimit dhe Mirëmbajtjes në hyrjen tuaj.

Bëhu pjesë e Projektit të NPB-së dhe Komunës së Prishtinës që hyrja juaj të bëhet model për: Pastërti, Rregull dhe Siguri.

Për Info shtesë na kontaktoni përmes numrave tonë telefonik: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes e-mailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com.

Bëhu pjesë e Projektit të NPB-së dhe Komunës së Prishtinës

Të jetosh në një mjedis të pastër është e rëndësishme për shëndetin fizik po aq sa edhe për mirëqenien e përgjithshme të individit. Për vetëm 6 euro në muaj ju mund të përfitoni shërbimet e Renovimit dhe Mirëmbajtjes në hyrjen tuaj.Bëhu pjesë e Projektit të NPB-së dhe Komunës së Prishtinës që hyrja juaj të bëhet model për: Pastërti, Rregull dhe Siguri.Për Info shtesë na kontaktoni përmes numrave tonë telefonik: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes e-mailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com.

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Monday, 7 October 2019

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.