Lajme

Bëhu pjesë e Projektit tonë

Për vetëm 6 euro në muaj për hyrjet pa ashensor ndërsa 10 euro në muaj për hyrjet me ashensor, jepi frymë përsëri hyrjes tuaj ?

Bëhu pjesë e Projektit tonë përmes linkut të më poshtëm:
http://npbanesore.com/…/2019/03/Formular-i-aplikimit.doc

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.