Lajme

Bëhuni pjesë e Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje!

Nëse dëshironi që hyrja juaj të transformohet nga foto 1 ? në foto 2 ?, bëhuni pjesë e Projektit për Renovim dhe Mirëmbajtje!
Përmes Projektit të NPB-së mund të bëni hyrjen tuaj model për rregull, siguri dhe pastërti ? ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.