Lajme

Blerta Rama, ju informon rreth detajeve të projektit të mirëmbajtjes nga NPB

Blerta Rama, ju informon rreth detajeve të projektit të mirëmbajtjes nga NPB.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.