Lajme

Bukur jasht e funksionale brenda

Kur renovojmë hyrjet tuaja ne gjithmonë marrim parasysh dukjen e saj si brenda ashtu edhe jashtë.
Ne dëshirojmë që hyrja juaj të ketë një pamje të bukur në lagje, por gjithashtu të ketë edhe funksionalitet brenda.?⚙️

Përmes projektit tonë për Renovim dhe Mirëmbajtje ne ju mundësojmë bërjen e hyrjes suaj model për pastërti, rregull dhe siguri.

Na kontaktoni përmes numrave tanë telefonik: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes emailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com, që të bëheni pjesë e Projektit për transformimin e hyrjeve të Prishtinës ?⚙️

Ditë e zakonshme pune në NPB!

Kur renovojmë hyrjet tuaja ne gjithmonë marrim parasysh dukjen e saj si brenda ashtu edhe jashtë.Ne dëshirojmë që hyrja juaj të ketë një pamje të bukur në lagje, por gjithashtu të ketë edhe funksionalitet brenda.?⚙️Përmes projektit tonë për Renovim dhe Mirëmbajtje ne ju mundësojmë bërjen e hyrjes suaj model për pastërti, rregull dhe siguri.Na kontaktoni përmes numrave tanë telefonik: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes emailit tonë: mirembajtja@npbanesore.com, që të bëheni pjesë e Projektit për transformimin e hyrjeve të Prishtinës ?⚙️

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Monday, 11 November 2019

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.