Lajme

Çerdhet i ofrojnë fëmijëve mundësi të arta t’i zhvillojnë shkathtësitë e tyre

Çerdhet i ofrojnë fëmijëve mundësi të arta t’i zhvillojnë shkathtësitë e tyre dhe të krijojnë një bazament të fortë në udhëtimin e tyre edukativ dhe arsimor.

Çerdhja “Shtëpia Magjike” është projektuar dhe dizajnuar asisoj që shërbimet e kujdesit ditor të ofrojnë një mjedis të sigurt, social dhe edukues në mënyrë që të rrisim zhvillimin arsimor dhe shoqëror tek fëmijët.

Projektet e tilla përgatiten me shumë dashuri dhe vullnet kur dihet rëndësia e madhe në zhvillimin e brezave të rinj.
*Zyra për Rigjenerim Urban në NPB ka realizuar vetëm projektimin e këtij objekti;

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.