Lajme

Çerdhja “Yllkat” është e pajisur edhe me interfon

Sot u hap çerdhja “Yllkat”, e rindërtuar rishtazi me kapacitet për 260 fëmijë, me një hapësirë prej 2000 m2 e ndërtuar me kushte e standarde evropiane, duke u bërë çerdhja më e madhe publike në Kosovë. ??

Falë bashkëpunimit të mirë në mes Ndërmarrjes Publike Banesore dhe Komunës së Prishtinës çerdhja “Yllkat” është e pajisur edhe me interfonë. Interfonet në secilën klasë do ta lehtësojnë shumë procesin e marrjes së fëmijeve nga çerdhja nga ana e prindërve.

Fëmijëve nuk u përket vetëm e ardhmja, por edhe e tashmja. T’ua bëjmë të tashmen më të mirë.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.