Lajme

Çikloni që të rrini larg nga ambientet e mbyllura

Një mënyrë argëtuese për qëndruar në formë – aventura dhe lëvizja që ju përfitoni nga natyra ?? dhe të qenit jashtë do të ju bëjë që të vazhdoni të çikloni rregullisht. Çikloni që të rrini larg nga ambientet e mbyllura që kërkojnë kohë ose vende të veçanta.

E i vetmi vend i veçantë që do t’ju nevojitet është se ku ta parkoni biçikletën?‍♂️?‍♀️.

Nga sot NPB dhe Komuna e Prishtinës ofrojnë parkingje të posaçme dhe të sigurta për biçikletat e punëtorëve dhe klientëve të tyre ?.

Të ecim dhe të çiklojmë. Ta bëjmë qytetin më të jetueshëm. Në 2019, “Ec me ne!”.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.