Lajme

Dëshironi që hyrja juaj të jetë më e mira n’lagje ??

https://www.facebook.com/npbanesore/videos/156303889859729

Dëshironi që hyrja juaj të jetë më e mira n’lagje ??

Nëse po, eja në NPB dhe bëhu pjesë e Projektit tonë për Renovim dhe Mirëmbajtje ??!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.