Lajme

Ditë jo e zakonshme pune në Departamentin për Komunikim dhe Media

Ditë jo e zakonshme pune në Departamentin për Komunikim dhe Media ?
Procesi i barjtes së zyreve na doli të jetë proces jo shumë i lehtë por shumë shoqërues dhe interaktiv ??‍♀️??

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.