Lajme

Divizioni i Qirasë në NPB menaxhon rreth 400 lokale në qytet

Divizioni i Qirasë në NPB menaxhon rreth 400 lokale në qytet 👩🏻‍💻🧑🏼‍💻

Përveç menaxhimit dhe inkasimit, pika orientuese të adresimit të ankesave dhe kërkesave të qiramarrësve të NPB-së, janë Miftari dhe Latifi 👨🏻👨🏻.

Komunikimi i tyre i vazhdueshëm mes qiramarrësve dhe NPB-së, është ndihmesë e madhe për të kuptuar më afër kërkesat dhe sa të kënaqur janë ata me shërbimet tona 😊

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.