Lajme

DO TË VAZHDOJ DEZINFEKTIMI I HYRJEVE TË BANESAVE KOLEKTIVE NË PRISHTINË

Dezinfektimi i hyrjeve – Prishtinë

DO TË VAZHDOJ DEZINFEKTIMI I HYRJEVE TË BANESAVE KOLEKTIVE NË PRISHTINËPas vendimit të kryetarit të Komuna e Prishtinës, Shpend A. Ahmeti, ditëve në vijim do të vazhdojë dezinfektimi i të gjitha hyrjeve të banesave kolektive që nuk kanë administrim, në Prishtinë.

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Friday, 20 March 2020

Pas vendimit të kryetarit të Komuna e Prishtinës, Shpend A. Ahmeti, ditëve në vijim do të vazhdojë dezinfektimi i të gjitha hyrjeve të banesave kolektive që nuk kanë administrim, në Prishtinë.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.