Lajme

Drilon Pireva, flet për emisionin “038” në KTV,

Përgjegjësi i Shtabit për Emergjenca i Ndërmarrjes Publike Banesore, Drilon Pireva, flet për emisionin “038” në KTV, rreth masave të ndërmarra për luftimin e COVID – 19 në hyrjet e banesav

Përgjegjësi i Shtabit për Emergjenca i Ndërmarrjes Publike Banesore, Drilon Pireva, flet për emisionin "038" në KTV, rreth masave të ndërmarra për luftimin e COVID – 19 në hyrjet e banesave kolektive të administruara nga NPB.

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Tuesday, 24 March 2020

e kolektive të administruara nga NPB.

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.