Lajme

Drilon Pireva Udhëheqësin Operativ të NPB-së në “Mirëmengjesi Kosovë” në RTK

Për t’u njoftuar më shumë rreth Projektit të Mirëmbajtes në Ndërmarrjen Publike Banesore, ju ftojmë të ndiqni Udhëheqësin Operativ të NPB-së, z. Drilon Pirevën, i cili ishte i ftuar në emisionin “Mirëmengjesi Kosovë” në RTK.

Drilon Pireva i ftuar në emisionin “Mirëmengjesi Kosovë" RTK

Për t'u njoftuar më shumë rreth Projektit të Mirëmbajtes në Ndërmarrjen Publike Banesore, ju ftojmë të ndiqni Udhëheqësin Operativ të NPB-së, z. Drilon Pirevën, i cili ishte i ftuar në emisionin “Mirëmengjesi Kosovë” në RTK.

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Monday, 9 December 2019

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.