Lajme

Drilon Pirevën, në emisionin “Ju flet Prishtina” të Klan Kosovës

Për tu informuar më shumë rreth mirëmbajtjes dhe investimeve të rrugëve dhe parqeve të qytetit, ju ftojmë të ndiqini Udhëheqësin Operativ të NPB-së, Drilon Pirevën, në emisionin “Ju flet Prishtina” të Klan Kosovës.

Mirëmbajtja e këndeve të lojërave nga NPB!

Për tu informuar më shumë rreth mirëmbajtjes dhe investimeve të rrugëve dhe parqeve të qytetit, ju ftojmë të ndiqini Udhëheqësin Operativ të NPB-së, Drilon Pirevën, në emisionin “Ju flet Prishtina” të Klan Kosovës.

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Monday, 4 November 2019

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.