Lajme

Dy Bekimat, Besimi dhe Jetoni, janë punëtorë të mirëmbajtjes të cilët kanë treguar performancë të jashtëzakonshme

Dy Bekimat, Besimi dhe Jetoni, janë punëtorë të mirëmbajtjes të cilët kanë treguar performancë të jashtëzakonshme në renovimin e hyrjeve të përbashkëta gjatë këtij viti, duke tejkaluar objektivat e përcaktuara.

Puna e secilit prej jush është shembull për tu ndjekur nga të gjithë, angazhimi i juaj është jashtëzakonisht i vlefshëm për mirëqenien e NPB-së.

Me disiplinën dhe vendosmërinë për të punuar edhe gjatë kohës së pandemisë, jeni duke dhënë një shembull të jashtëzakonshëm.

Do u jemi gjithnjë mirënjohës!

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.