Lajme

Dyer më të forta e më të sigurta, vështirë se gjen

Dyer më të forta e më të sigurta, vështirë se gjen 😅

Përveç që punohen me plot vullnet e entuziazëm 👨🏻‍🏭, dyert janë tejet të rëndësishme për rritjen e sigurisë dhe vendosjen e rendit në hyrjen tuaj 🏢🔐

Mos lënja e dyerve hapur, këmbëngulja me vendosmëri për largimin e pengesave të ndryshme në to, kujdesi gjatë mbylljes së saj, janë vetëm disa nga mënyrat se si bashkëpunimi me banorët e ndërtesës na siguron një mirëmbajtje të rregullt e cilësore në hyrje të ndërtesës 🤗

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.