Lajme

Dyer më të forta e më të sigurta, vështirë se gjen

Nuk ki nevojë me zbrit më poshtë për me hap derën për musafirët e as me u shqetësu që në ndërtesë mund të hyj dhe të dal kushdo, me vendosjen e interfonëve dhe derës automatike këto brenga nuk do të ju shqetësojnë më ??

Me vendosjen e interfonëve dhe funksionalizimin e receptorëve rregullohet komunikimi, organizimi mes banorëve dhe kontrollohet edhe më mirë hyrja dhe dalja në ndërtesë ?☺️

#përnjëhyrjetësigurt

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.