Lajme

Ec edhe ti me ne, për ajër të pastër dhe zemër e trup të shëndosh

Merita, Hysnija dhe Elfeti ?‍♀️?‍??‍? janë punëtore të Ndërmarrjes Publike Banesore. Ato, si çdo ditë tjetër edhe sot kanë vendosur të ecin për në punë?‍♀️?‍♀️?‍♀️.

Ecja, mund të përballohet një orë ose dy pa ndjerë lodhje. Nga të gjitha ushtrimet është më e mira. Duke ecur vëjmë në lëvizje këmbët – që vëjnë në qarkullim gjakun – që vë në funksion mendjen. Është ajo që natyra ka nevojë për ne??.

Duke e ndarë storien e kolegeve tona me ju, ju ftojmë që sa herë të keni mundësi, e pse jo edhe çdo ditë, të ecni.

Ec edhe ti me ne, për ajër të pastër dhe zemër e trup të shëndosh?!

#MOBILITYWEEK #PRISHTINA

Merita, Hysnija dhe Elfeti ?‍♀️?‍??‍? janë punëtore të Ndërmarrjes Publike Banesore. Ato, si çdo ditë tjetër edhe sot kanë vendosur të ecin për në punë?‍♀️?‍♀️?‍♀️. Ecja, mund të përballohet një orë ose dy pa ndjerë lodhje. Nga të gjitha ushtrimet është më e mira. Duke ecur vëjmë në lëvizje këmbët – që vëjnë në qarkullim gjakun – që vë në funksion mendjen. Është ajo që natyra ka nevojë për ne??. Duke e ndarë storien e kolegeve tona me ju, ju ftojmë që sa herë të keni mundësi, e pse jo edhe çdo ditë, të ecni. Ec edhe ti me ne, për ajër të pastër dhe zemër e trup të shëndosh?!T’a bëjmë qytetin më të jetueshëm duke ecur, çikluar apo edhe duke përdorur transportin publik. Në 2019, “Ec me ne!”#MOBILITYWEEK #PRISHTINA…Merita, Hysnija and Elfeti ?‍♀️?‍??‍? are employees of the Public Housing Enterprise. They, like every other day, have decided to walk to work?‍♀️?‍♀️?‍♀️.You can walk an hour or two and it will not cause you fatigue. Of all the exercises it’s the best. Walking gets the feet moving – which gets blood to circulate – which activates the mind. It’s just what nature needs from us??. Sharing the story of our colleagues with you, we invite you to walk whenever or why not every day, if you can. Walk with us for fresh air, for healthy heart and body?!Make the city more livable by walking, cycling or even using public transport.In 2019, “Walk with us!”#MOBILITYWEEK #PRISHTINA

Posted by Ndërmarrja Publike Banesore SH.A. Prishtinë on Thursday, 19 September 2019

T’a bëjmë qytetin më të jetueshëm duke ecur, çikluar apo edhe duke përdorur transportin publik.

Në 2019, “Ec me ne!”

#MOBILITYWEEK #PRISHTINA

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.