Lajme

Edhe java e parë e Korrikut në NPB, po përmbyllet me sukses

https://www.facebook.com/npbanesore/videos/236203941481520

Edhe java e parë e Korrikut në NPB, po përmbyllet me sukses ?

Me këtë kronikë të shkurtër të punëve të përfunduara të Urgjencës dhe Mirëmbajtjes, ju urojmë një vikend të mbarë dhe relaksues ?

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.