Lajme

Edhe sot vazhduam me dezinfektim të hyrjeve

Ndërmarrja Publike Banesore në bashkëpunim me Komuna e Prishtinës ka vazhduar edhe sot me fazën e dytë të dezinfektimit të ndërtesave me administrim në Prishtinë.

Falënderojmë banorët e Prishtinës dhe ekipet tona të terrenit për bashkëpunimin dhe gatishmërinë e treguar këto ditë!

Bashkë mund t’a menaxhojmë çdo situatë!

#rriNshpi

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.