Lajme

Ekipet tona të Ugjencës këto ditë janë duke punuar në renovimin e hapësirave të reja

Ekipet tona të Ugjencës këto ditë janë duke punuar në renovimin e hapësirave të reja të punës për Ndërmarrjen Publike Lokale “Prishtina Parking” ?️?️

Rritja e bashkëpunimit mes ndërmarrjeve publike është tejet e rëndësishme për ofrimin e shërbimeve sa më efikase dhe më efektive për qytetarët ??

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.