Lajme

Ekipet tona të Urgjencës gjatë ditës së djeshme kanë kryer punime në Strehimoren e Artit në lagjen Bregu i Diellit

Tash e një kohë, NPB në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, janë dorë ndihmëse e qendrave kulturore e sociale, shkollave, strehimoreve e tjera ??

Ekipet tona të Urgjencës gjatë ditës së djeshme kanë kryer punime në Strehimoren e Artit në lagjen Bregu i Diellit???
#përqytetin

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.