Lajme

Ekipet tona të Urgjencës gjatë ditës së sotme kanë kryer intervenime të ndryshme

Ambientet e bibliotekave duhet të jenë të sigurta dhe komode në mënyrë që të fëmijët të vijojnë leximin apo huazimin e librave📚.

Ekipet tona të Urgjencës gjatë ditës së sotme kanë kryer intervenime të ndryshme 👷🏻‍♀️👨🏻‍🏭, riparim dhe renovim, në bibliotekën ndërkomunale “HIVZI SYLEJMANI“ dega Llukar, të komunës së Prishtinës 🏫.
#përfëmijët 😊

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.