Lajme

Ekipet tona të Urgjencës janë duke përdorur mjetet e tyre magjike për renovimin e Teatrit Dodona

Kur sheh një shfaqje në teatër të krijohet përshtypja që ke hyrë në një hapësirë magjike, në një arenë të pakufishme të imagjinatës 🔮🎩.

Ekipet tona të Urgjencës, me kërkesë të Drejtorisë së Kulturës, këto ditë janë duke përdorur mjetet e tyre magjike 🪄
për renovimin e dëmeve të vogla 👨🏻‍🔧🔌 që janë shkaktuar gjatë zhvillimit të shfaqjeve të ndryshme ne Teatrin Dodona🎭

Mënyra më e mirë e përmbushjes së nevojave të qytetarëve të Prishtinës bëhet përmes partneritetit dhe bashkëpunimit 🤗
#përqytetin

Na kontaktoni

Adresa: Rr. Zija Shemsiu Nr. 22. Prishtinë, Kosovë.

Lidhu me ne

Ne jemi në rrjetet sociale. Na ndiqni dhe na kontaktoni.